7.3.2015

These Boots Are Made For W…inter!


Rakkauteni lapikkaita kohtaan alkoi jo kymmenen vuotta sitten, kun hankin ensimmäiset perinteiset parkkinahkaiset lapikkaani. Tajusin silloin että talvisin ei ole pakko kärsiä jäisistä varpaista. Omat varpaat palelevat hyvin herkästi, joten lapikkaat olivat talvieni pelastus. Niillä kengillä tallustelin monet, monet talvet ja ne ovat edelleen käyttökunnossa, mitä nyt vuori on vähän päässyt ohenemaan.

Kun ensimmäisen kerran näin lapikaat huovasta tehtynä, olin aivan myyty. Värejä oli monta mistä valita ja punaiset pistivät heti silmääni. Ei mennyt kauaakaan kun omistin ensimmäiset punaiset lapikkaat ja niin rakkauteni vain kasvoi lapikkaita kohtaan! Huopalapikkaat ovat nimeltään Arctips ja niitä valmistaa käsityönä Töysän Kenkätehdas.

Tästä tapahtumasta on nyt noin neljä vuotta ja huopalapikkaani ovat edelleen kuin uudet, vaikka monta talvea olenkin jo tallustellut näillä. Huopaan ei tartu ollenkaan likaa, vaikka loskakeleilläkin olen huolettomasti näitä käyttänyt.Punaiset Tipsini ovat olleet niin ihanat ja ennen kaikkea kestävät, että päätin hankkia itselleni toiset Arctipsit! :D Näihin on nimittäin tullut uutuusvärinä vaalean harmaa, jonka nähtyäni ihastuin siihen heti. Harmaat lapikaat sopivat niihin takkeihini, joihin punaiset ovat väärän väriset. Ja siis eihän kenkiä voi olla liikaa, tai liian monen värisiä…

Tässä ne ovat, vaalean harmaana.Kevät on jo kovaa vauhtia saapumassa ja lapikkaat pääsevät pian kesälevolle. Vaikka en olekaan yhtään talvea rakastava ihminen, niin seuraavan ensilumen tullessa taas iloitsen kun saan kaivaa Tipsit esiin. Näistä tulee hyvä fiilis!


4 kommenttia:

 1. Noi on niiiiiin ihanat, ihanat. Voi että nyt taas harmittaa etten oo hankkinu, vaikka kovasti ihaillut. Minulla on punaiset tavan huopikkaat ja niiden kaveriksi miettinyt just harmaita huopikkaita, vaan jos hankkisin toiset nimenomaan harmaina huopikaslapikkaina. Tykkään ja paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on kyllä ihanat, aivan lempparikenkäni! Ei voi kuin suositella. :)

   Poista
 2. Mulla on toista talvea käytössä ja vaikka talvi nyt taas on, mikä on, niin käytän silti! Parhaat kengät ikinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, loskasta viis! Ei tunnu kengät olevan moksiskaan. Minkä väriset Arctipsit sulla on? Veikkaisin oransseja… :)

   Poista

Kommentit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...