15.12.2014

Luku 7

Voihan vessa!


No niinpä! Vessalle piti tehdä jotain ja nopeasti. Tilanne alkoi olla siis se, että sekä keittiö että vessa olivat poissa käytöstä. Vessa oli jäänyt tähän jamaan keittiön viemäröinnin vuoksi:Viikot kuluivat keittiön parissa, eikä vessalle ollut jäänyt yhtään aikaa. Ei ollut edes aikaa suunnitella uutta vessaa. Jotain piti kuitenkin alkaa tekemään pikaisesti, sillä vessassa asioiminen alkoi käydä haasteelliseksi……tiskaamisesta puhumattakaan.Tuossa pikkuisessa lavuaarissa pestiin niin perunat, lautaset, kuin maalipensselitkin. Hyvillä keleillä tiskattiinkin mielummin ulkona nurmikolla, tai saunan ollessa lämmin saunomisen ohessa. 

Vessan remontti alkoikin hiirenpesien ja jätöksien poistolla alapohjasta. Haju oli aivan hirveä, kun lattian ensikerran avasi. Ja se haju ei hälvennyt, ennen kuin saimme putsattua koko alapohjan. Alapohjaan oli laitettu kivivillaa, joka on ihan väärä valinta rintamamiestaloon. Villat olivatkin mustuneet monesta kohtaa, varmaan hiirien ja niiden jätöksien vuoksi. 

Pitkitimme mahdollisimman pitkään sitä hetkeä, että joudumme vessanpöntön poistamaan käytöstä. Ajatuskin siitä ettei ollut normivessaa käytettävissä ties kuinka pitkään aikaan, oli ankea. Ei kuitenkaan mennyt kauaa, kun vessamme oli siirtynyt yläkerran suihkutilaan. Saimme remontin ajaksi lainaan Biolanin kuivakäymälän, jota voi hyvin käyttää sisätiloissa ilman minkäänlaisia hajuja. Sitä kun tottui käyttämään, ei ollut enää juuri mitään haittaa vessattomuudesta.Ei paha! Tämä oli kyllä oikea vessaremontin pelastus ja se olikin jokapäiväisessä käytössä jotakuinkin kaksi kuukautta. Iso kiitos lainaajille. :) Vessaremontista lisää ensi luvussa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...